Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda 2025 yılı hac vazifesini yerine getirmek isteyen 297 hacı adayı Elazığ Havalimanı’ndan dualarla uğurlandı.
Elazığ Havalimanı, kutsal topraklara giden hacı adaylarının heyecan ve mutluluğuna ev sahipliği yaptı. Kutsal topraklara Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla gidecek olan ilk kafiledeki 297 hacı adayı, dualarla ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Kutsal topraklara giden olan hacı adayları uzun bir süredir bu günü beklediklerini ve nihayetinde mutluluğa erdiklerini söylediler.
Yakınlarını kutsal topraklara uğurlamaya gelenler de duygulu olduklarını belirterek yakınlarının sağlıkla yurda dönmesi temennisinde bulundular.
Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ da hacı adaylarının heyecanına ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, tüm hacı adaylarına sağlıklı yolculuklar temennisinde bulundu.