Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu tarafından bir alışveriş merkezinde yılsonu resim sergisi düzenlendi
Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu, öğrencilerinin bir yıl boyunca hazırladığı birbirinden güzel eserlerin yer aldığı bir resim sergisi düzenledi.
Bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergiye Elazığ Vali yardımcısı Armağan Yazıcı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katılım sağladı. Vali yardımcısı Armağan Yazıcı ve katılımcılar Görsel Sanatlar Kulübü rehberliğinde hazırlanan sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Sergide ayrıca katılımcılar için Ney dinleteside gerçekleştirdi.
Görsel sanatlar öğretmeni Nevin Çelik, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek herkesi sergilerine davet etti.
Görsel sanatlar öğretmeni Nevin Çelik: “Öğrencilerimin yıl boyunca yaptığı bütün çalışmaları burada sergiliyoruz ek derslerde yaptık bunları. Saat 2.30'da Okulumuz bitti 4'e kadar çalıştık çocuklarımla birlikte ve güzel eserler çıktığını inanıyorum. Bütün halkımızı davet ediyorum.” dedi.
Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu müdürü Zülfü Yıldırım, serginin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu müdürü Zülfü Yıldırım: “Bir yer de okumuştum diyor ki eğer ömrünüzü kelebekleri kovalamakla geçirirseniz Kelebekler sizden kaçarlar ama bir bahçe ekerseniz o Kelebekler gelmeseler bile bahçenize sizin Sonuçta bir bahçeniz olacak bizim bahçemizi görüyorsunuz çok güzel sonuçlar verdi çocuklarımız emeklerine sağlık değerli öğretmenlerimizi emeği geçen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum çok gururlandırdılar bizi.” dedi.