Yurtbaşı Beldesinde yapımı tamamlanan afet konutlarının anahtar teslim tarihleri açıklandı. AFAD’ın duyusuna göre anahtar teslimleri 30 Temmuz’da başlıyor.

AFAD, Yurtbaşı beldesinde yapımı tamamlanan 204 afet konutunun anahtar teslim programını açıkladı.

Yapılan duyuruya göre, hak sahiplerine anahtar teslimi 30 Temmuz Perşembe günü başlayacak. Teslim işlemleri, 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Yurtbaşı Afet Konutları Şantiye Alanı'nda gerçekleştirilecek.

AFAD, hak sahiplerinin teslim işlemleri sırasında 5 adet kimlik fotokopisi ile başvuru yapmaları gerektiğini bildirdi.

Vekâlet yoluyla işlem yapılacak durumlarda ise vekâleti alan kişinin 5 adet kimlik fotokopisi, 5 adet vekâlet fotokopisi ve vekâletnamenin aslını yanında bulundurmasının zorunlu olduğu belirtildi.

Yetkililer, işlemlerin hızlı ve düzenli şekilde yürütülebilmesi için hak sahiplerinin kendileri için belirlenen tarih ve saatlerde teslim alanında hazır bulunmalarını istedi.