Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Elazığ Harput Kültür Derneği’nin yeni hizmet binası açıldı.

2007 yılından bu yana Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Elazığ Harput Kültür Derneği, yeni hizmet binasının açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Dernek Başkan Yardımcısı Dindar Ormanoğlu yaptığı açıklamada, derneğin yeni hizmet binasının Elazığlılara daha iyi koşullarda hizmet sunabilmesi amacıyla hizmete açıldığını belirtti.

Açılış törenine milletvekilleri Tuncay Şekercioğlu ve Abdulbaki Türkoğlu'nun yanı sıra Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, 5. Ağır Ceza Hâkimi Yaşar Sezikli, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Dernek Başkanı Süleyman Kürklüoğlu'nun öncülüğünde faaliyetlerini sürdüren Elazığ Harput Kültür Derneği'nin yeni hizmet binasının daha geniş ve modern bir yapıya sahip olduğunu belirten Ormanoğlu, bu sayede Elazığlılara daha kaliteli ve kapsamlı hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Ormanoğlu, özellikle her ayın 23'ünde düzenlenen geleneksel hemşehri buluşmalarının büyük önem taşıdığını dile getirdi.