Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Gök, Elazığ’ın farklı bölgelerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği buluşmalarda derneklerin çalışmaları hakkında bilgi aldı, talep ve önerileri dinledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Gök, Elazığ’ın ilçeleri ve köyleriyle ilgili faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek dernek başkanları ve üyeleriyle bir araya geldi.

Gök, Alacakaya ve Maden’in kalkınmasının bölge açısından önemine dikkat çekerken, hemşehri derneklerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin sorunların çözümüne katkı sağlayacağını ifade etti.

Gök’ün Alacakaya Derneği ziyaretinde ilçenin gelişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Memleketi ayağa kaldırmak istiyorsak önce Alacakaya’yı ve Maden’i ayağa kaldırmamız gerekiyor. Bu iki ilçeyi ayağa kaldırırsak bütün bölgeyi ve Elazığ’ı ayağa kaldırırız” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

 

 

Bingöl Dernekler Federasyonu ile gerçekleştirilen buluşmada ise federasyonun kuruluşunun hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Görüşmede hemşehri derneklerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin, ortak sorunların gündeme taşınması ve çözüm yollarının geliştirilmesi açısından taşıdığı önem ele alındı.

 

 

Gök’ün bir diğer durağı ise kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Okçular Köyü Yardımlaşma Derneği oldu. Dernek Başkanı H. İsmail Yüksel ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Gök, derneğin kuruluş amacı, köyün ihtiyaçları ve gençlere yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı.