Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi ve Elazığ Karavan Kulübü öncülüğünde, LÖSEV iş birliğiyle yetişkin lösemi hastalarına yönelik moral etkinliği düzenlendi. Cip Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen programda hastalar, gönüllülerle birlikte müzik eşliğinde eğlenerek keyifli bir gün geçirdi.
Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi ile Elazığ Karavan Kulübü öncülüğünde, LÖSEV iş birliğiyle yetişkin lösemi hastalarına yönelik moral etkinliği düzenlendi. Cip Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen programda, katılımcılar müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi.
Çeşitli ikramların sunulduğu etkinlikte, Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri, Elazığ Karavan Kulübü üyeleri ve LÖSEV bünyesindeki yetişkin hastalar bir araya geldi. Gün boyunca düzenlenen etkinliklerde katılımcılar müzik eşliğinde eğlenerek moral depoladı.

Programda konuşan Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Fehime Dilek Necmioğlu, etkinliğin temel amacının hastalara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu belirtti.

Elazığ Karavan Kulübü Başkanı Abdullah Tunç ise sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Tunç, bundan sonraki süreçte de toplum yararına gerçekleştirilecek projelerde yer almaya ve ihtiyaç duyan kesimlere destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.






